Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Separatoare de grasimi din polietilena

Da Cel mai bun pret

Grasimile au reprezentat mereu un obstacol in calea apei prin conducte. Fie ca provin de la alimente, fie de la detergenti grasimile se depun pe tevi si conducte la fel ca si colesterolul pe vasele sanguine.

Pentru a evita depunerea si obturarea conductelor si tevilor cu grasimi, sunt necesare separatoarele de lichide usoare in cazul nostru evident, de grasimi.

Separatoarele de grasimi reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea problemelor generate de acumularea grasimilor atat in urma uonor activitati din domeniul alimentatiei publice cat si in urma activitatilor specifice din industria alimentara. De la dimensiuni mici care permit montajul acestora sub chiuveta si pana la volume gigant, separatoarele de grasimi indeplinesc cu succes aceaiasi functie de separare diferenta facand-o solutia tehnico-constructiva (otel, Polietilena de inalta densitate, inox) fie diferenta de volum.

ECO - MAX
Separatorul este realizat din polietilena, cu trapa de namol integrata pentru colectarea sedimentelor. Separatorul ECO MAX este dotat cu dispozitiv de prelevare a probelor la iesirea din separator, pentru lichidul rezultat dupa separare. Poate fi dotat cu conducta de vidanjare DN 75 (optionala).
Conform EN 1825-1
Dimensiuni nominale: de la 1 la 10
Solicitati informatii suplimentare despre
Separatoare de grasimi din polietilena
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Separatoare de grasimi din polietilena

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 5646 vizite

Descarca resurse

descarca Oferta Europrofis 2016 Document tip PDF

Oferta Europrofis 2016

Domenii de interes

  ÷ Supermarket-uri, Zone Comerciale
  ÷ Casa
  ÷ Constructii diverse
  ÷ Curti interioare
  ÷ Educatie
  ÷ Ho.Re.Ca
  ÷ Hoteluri
  ÷ Industrie alimentara
  ÷ Locuinte
  ÷ Parcari
  ÷ Parcuri auto
  ÷ Pensiuni
  ÷ Platforme comerciale
  ÷ Restaurante

Produse populare