Separatoare Grasimi si Fose

Zona informationala

Va stam la dispozitie cu cele importante informatii din domeniu!

Informatii Utile

Europrofis

Informatii Utile > Europrofis

Profesionalism in lucrari si materiale pentru constructii.

Solutiile dedicate, experienta de 10 ani in Italia in domeniul constructiilor si specializarea in domeniul materialelor de constructii fac din Europrofis un partener veritabil in dezvoltarea proiectelor dumneavoastra.
Achizitiile de tip pachet compuse din materiale si manopera si/sau solutiile dedicate (Fose septice, Statii de epurare, Separatoare de grasimi, Separatoare de hidrocarburi, Rigole, Sisteme de invelitori si Pardoseli profesionale).
Alegerea cu grija a echipelor de lucru, monitorizarea atenta a calitatii pentru fiecare etapa sunt tot atatea griji de care ne propunem sa va scutim. Economiile reale au loc atunci cand materialele sunt puse in opera profesional.

Administratia Europrofis

TAGS: informatii, materiale, constructii,

6063 vizualizari

 


Informatiile si materialele prezentate au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorii mentionati isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.