Separatoare Grasimi si Fose

Separator de hidrocaburi din beton OLEOPASS

Da Cel mai bun pret

Hidrocarburi
In functie de masa lor molara, alcanii sunt gazosi, lichizi sau solizi. Datorita diferentei mici de electronegativitate dintre atomii de carbon si hidrogen, alcanii contin numai legaturi covalente nepolare. De aceea intre moleculele alcanilor se exercita forte de atractie van der Waals.

Hidrocarburi
Cu cat molecula este mai mare cu atat energia necesara pentru ruperea fortelor intermoleculare trebuie sa fie mai mare, iar punctele de fierbere corespunzatoare vor creste. Dintre izomerii de catena ai unui alcan, cel cu catena normala are punctul de fierbere cel mai ridicat, iar izoalcanul cel mai ramificat are punctul de fierbere cel mai scazut.

Hidrocarburi - Utilizari
Metanul, componentul principal al gazului metan, se foloseste drept combustibil sau , in industrie, la obtinerea unor compusi cu importanta practica deosebita. Deoarece metanul este inodor, pentru depistarea scaparilor de gaze din conducte se adauga compusi cu sulf, urat mirositori.

Hidrocarburi - Actiune fiziologica
Alcanii sunt substante nepolare, deci insolubile in apa, dar care dizolva alte substante organice nepolare, cum sunt grasimile solide si lichide. De aceea inhalarea vaporilor de benzina afecteaza plamanii ca urmare a dizolvarii grasimilor din membranele celulare.

Grasimile lichide mentin umiditatea pielii corpului uman, iar contactul prelungit dintre alcanii lichizi si piele are ca efect dizolvarea grasimilor, producand inflamari sau chiar arsuri grave. Alcanii solizi au aplicatii in farmacie la obtinerea unor preparate pentru protejarea pielii. Astfel, parafina solida si vaselina, constituite majoritar din alcani solizi, sunt utilizate la obtinerea cremelor.

Benzenul si unele hidrocarburi aromatice policiclice sunt substante cancerigene. Hidrocarburile aromatice polinucleare cu nuclee condensate aplicate in cantitati mici pe piele provoaca aproximativ o luna cancer. Majoritatea acestora se gasesc in gazele de combustie de motoarelor, in fumul de tigara. Cancerul la plamani, in cazul fumatorilor sau a celor care locuiesc in zonele urbane aglomerate, se datoreaza inhalarii acestor compusi.

Separator de hidrocaburi din beton armat, cu element de coalescenta demontabil.
Separatorul nu necesita ancorare, este dimensionat impotriva flotatiei, are design compact si este prevazut standard cu strat de protectie interior.
Este prevazut cu sistem by-pass, cu conexiune pentru tub de prelevare probe preinstalata si cu element de coalescenta demontabil pentru curatare usoara si sistem de protectie la supraincarcare.

Conform SR EN 858-1

Dimensiuni nominale: de la 6 la 20



Solicitati informatii suplimentare despre
Separator de hidrocaburi din beton OLEOPASS
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Separator de hidrocaburi din beton OLEOPASS

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 6470 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Statii si Ministatii de Epurare > Ministatii de epurare pentru locuinte > Ministatii pentru locuinte si grupuri de locuinte
Ministatii pentru locuinte si grupuri de locuinte Ministatii de epurare pentru locuinte

Fose Septice > Fose Septice cu pat filtrant > Fosa septica cu pat filtrant
Fosa septica cu pat filtrant Fose Septice cu pat filtrant

Separatoare Hidrocarburi si Uleiuri > Separatoare de Hidrocarburi cu montaj subteran > OLEOPATOR - Separator de hidrocarburi din beton
OLEOPATOR - Separator de hidrocarburi din beton Separatoare de Hidrocarburi cu montaj subteran