Separatoare Grasimi si Fose

Separatoare de grasimi din polietilena

Da Cel mai bun pret

Grasimile au reprezentat mereu un obstacol in calea apei prin conducte. Fie ca provin de la alimente, fie de la detergenti grasimile se depun pe tevi si conducte la fel ca si colesterolul pe vasele sanguine.

Pentru a evita depunerea si obturarea conductelor si tevilor cu grasimi, sunt necesare separatoarele de lichide usoare in cazul nostru evident, de grasimi.

Separatoarele de grasimi reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea problemelor generate de acumularea grasimilor atat in urma uonor activitati din domeniul alimentatiei publice cat si in urma activitatilor specifice din industria alimentara. De la dimensiuni mici care permit montajul acestora sub chiuveta si pana la volume gigant, separatoarele de grasimi indeplinesc cu succes aceaiasi functie de separare diferenta facand-o solutia tehnico-constructiva (otel, Polietilena de inalta densitate, inox) fie diferenta de volum.

ECO - MAX
Separatorul este realizat din polietilena, cu trapa de namol integrata pentru colectarea sedimentelor. Separatorul ECO MAX este dotat cu dispozitiv de prelevare a probelor la iesirea din separator, pentru lichidul rezultat dupa separare. Poate fi dotat cu conducta de vidanjare DN 75 (optionala).
Conform EN 1825-1
Dimensiuni nominale: de la 1 la 10
Solicitati informatii suplimentare despre
Separatoare de grasimi din polietilena
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Separatoare de grasimi din polietilena

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 6213 vizite

Resurse gratuite


Domenii de interes

  ÷ Supermarket-uri, Zone Comerciale
  ÷ Casa
  ÷ Constructii diverse
  ÷ Curti interioare
  ÷ Educatie
  ÷ Ho.Re.Ca
  ÷ Hoteluri
  ÷ Industrie alimentara
  ÷ Locuinte
  ÷ Parcari
  ÷ Parcuri auto
  ÷ Pensiuni
  ÷ Platforme comerciale
  ÷ Restaurante

Produse populare

Statii si Ministatii de Epurare > Ministatii de epurare pentru locuinte > Ministatii pentru locuinte si grupuri de locuinte
Ministatii pentru locuinte si grupuri de locuinte Ministatii de epurare pentru locuinte

Fose Septice > Fose Septice cu pat filtrant > Fosa septica cu pat filtrant
Fosa septica cu pat filtrant Fose Septice cu pat filtrant

Separatoare Hidrocarburi si Uleiuri > Separatoare de Hidrocarburi cu montaj subteran > OLEOPATOR - Separator de hidrocarburi din beton
OLEOPATOR - Separator de hidrocarburi din beton Separatoare de Hidrocarburi cu montaj subteran